File Icons

ECARR

ECarr ervaringscertificaat.

Get Started

   procedure

Procedure ervaringscertificaat

In een periode van 8 weken toetst je onder begeleiding van een ervaren portfoliobegeleider je ervaring aan de criteria van de landelijke standaard. Je vult een vragenlijst in, waardoor je je ervaring gaat spiegelen aan de criteria van de door jou gekozen standaard. Zo ga je herkennen waar je ervaring overeenkomt met de standaard en waar je wellicht nog ervaring moet opdoen. Verder start je met het samenstellen van een digitaal portfolio. In het digitaal portfolio registreer je je werkervaring en gevolgde opleidingen en trainingen. Verder kun je beroepsproducten opnemen waarmee je je ervaring wilt aantonen, verzamel je getuigschriften en schrijf je relevante informatie.

Na 8 weken wordt je vragenlijst en je portfolio beoordeeld door een ervaren vakassessor. Na de portfoliobeoordeling maakt de vakassessor een afspraak voor het assessment. Dit assessment bestaat uit een interview en een werkplekbezoek. Tijdens dit werkplekbezoek ga je gewoon in je vakgebied aan het werk. De vakassessor observeert je tijdens het werk en waar nodig zal hij je vragen waarom je bepaalde handelingen uitvoert. De ervaringen van het werkplekbezoek en de informatie uit de intake geven de vakassessor de input die nodig is om het ervaringscertificaat op te stellen. De vakassessor beschrijft vervolgens de erkenning van je ervaring in de landelijke standaard in het Ervaringscertificaat. De beoordeling wordt gecontroleerd door een tweede procesassessor. In week 12 ontvang je het concept Ervaringscertificaat en bespreekt de procesassessor dit met je door. Daarna ontvang je het definitieve Ervaringscertificaat per post.

Wilt u meer weten of gebeld worden, neem contact op.

Contact Informatie, advies, brochure, inschrijven.

Voor informatie, advies, een brochure of een inschrijving kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons ook een bericht sturen met het contactformulier op deze site en wij bellen u terug!

Voorwaarden

Voorafgaand aan het starten van de erkenningsprocedure, sluit je een EVC-overeenkomst.
Op trajecten van Ecarr BV zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Contact gegevens

Ecarr BV
Kosterij 24, 1721 PN
Broek op Langedijk
tel. 0725622407
whatsapp of tel 0630006888

Contact

QuickScan

SiteMap