File Icons File Icons

File Icons

ECarr ervaringscertificaat.

   procedure

Procedure ervaringscertificaat

Na aanmelding voor een EVC traject word er een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek word de procedure van het traject nogmaals aan de kandidaat uitgelegd en word er uitleg gegeven over de werking van het digitale portfolio, waar op gelet moet worden bij het vullen van het portfolio en waar de kandidaat te recht kan met vragen. Ook word hier uitleg gegeven over wat te doen bij klachten.

In een periode van maximaal 8 weken toets je onder begeleiding van een ervaren portfoliobegeleider je ervaring aan de criteria van de landelijke standaard. Je vult een vragen lijst in, waardoor je je ervaring gaat spiegelen aan de criteria van de door jou gekozen standaard. Verder start je met het samenstellen van een digitaal portfolio. In het digitaal portfolio registreer je al je werkervaring en gevolgde opleidingen/trainingen. verder kun je beroepsproducten (fotos en verslagen of filmpjes) toevoegen waarmee je je ervaring wilt aantonen, maar ook getuigschriften contracten en verslagen van beoordelingsgesprekken kunnen als bewijsmateriaal dienen.

Als je klaar bent met het portfolio gaat een ervaren vak assessor het portfolio beoordelen. Na de beoordeling van het portfolio maakt de assessor een afspraak voor een assessment. Dit assessment bestaat uit een werkplekbezoek en een interview. Tijdens dit werkplek bezoek ga je gewoon in je vakgebied aan het werk en waar nodig zal de assessor je vragen waarom je bepaalde handelingen uitvoert. De ervaring van het werkplekbezoek en het interview samen geven de assessor de input die nodig is om het ervaringscertificaat op te stellen. De vak assessor beschrijft vervolgens de erkenning van je ervaring in de landelijke standaard in het ervaringscertificaat. De beoordeling word door een tweede assessor gecontroleerd en vanaf week 16 kun je het definitieve ervaringscertificaat gaan verwachten. Op het moment dat het ervaringscertificaat definitief is komt hij automatische digitaal beschikbaar en zal er door de portfoliobegeleider een afspraak worden gemaakt voor aflevering van het ervaringscertificaat. Het traject word definitief afgerond met de aflevering van het rapport en een eindgesprek.

Wilt u meer weten of gebeld worden, neem contact op.

Contact Informatie, advies, brochure, inschrijven.

Voor informatie, advies, een brochure of een inschrijving kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons ook een bericht sturen met het contactformulier op deze site en wij bellen u terug!

Voorwaarden

Voorafgaand aan het starten van de erkenningsprocedure, sluit je een EVC-overeenkomst.
Op trajecten van Ecarr BV zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Contact gegevens

Ecarr BV
Kosterij 24, 1721 PN
Broek op Langedijk
tel. 0725622407
WhatsApp 0620485035 ( alleen WhatsApp )

Documenten

documenten